onsdag 7 maj 2014

Rensa och röja

Vi har ett jätte projekt på gång. Inte så där att vi arbetar med det varje dag men lite hela tiden. Ibland får vi ett ryck och sätter ner några timmar på det och vissa veckor och månader (i vintras) ignorerar vi projektet helt och hållet eftersom det inte nappar så att säga. Det är vårt uthus. Under renoveringen av Signes hus och tömningen av vårt hus och uthus och garage i Jungsund mer eller mindre slängde vi in en massa grejer i vårt enorma uthus. Våra egna saker tillsammans med en stor del av de saker vi valde att spara när vi köpte Signes hus har tagit över de flesta lediga ytor i uthuset, något som lett till att det är svårt att röra sig, att arbeta och att hitta den lilla grej man för tillfället behöver. Thomas har långtgående planer på hur uthuset ska se ut när det är klart med varm verkstadsdel, hyfsat stora utrymmen för plankor, bräder osv.

För någon dag sedan fick vi ett ryck och städade hejvilt i det som ska bli den varma verkstaden. Vi sorterade spikar och skruvar, plockade elgrejer, stuvade undan gamla potatislådor, funderade på utnyttjningsgraden för flera gamla tunnor och såar osv.  Nu ser man hela golvet och Thomas kan börja isolera väggarna och så småningom gjuta ett golv. Steg för steg....


Nu är golvet alltså fritt från saker, otroligt nog!

2 kommentarer:

 1. Jag gillar också att rensa, men det här verkar vara ett ganska stort projekt. Jag brukar också passa på att sortera ut och sälja de saker som jag inte längre behöver. Det finns sajter som http://citiboard.se/ där man kan lägga upp grejer gratis. Få lite extra pengar, ett tips!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad roligt att hitta in till er. Älskar såna här bloggar från landet.
  En sån himla fin header ni har på bloggen med, så fina ni är.
  Lägger till er bland mina favoriter så vi ses igen...
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera