fredag 28 september 2012

Dörrkrans och julgranspynt

Tidigare i veckan träffades den marthaförening jag är med i. Temat var höstkransar. Vi fick lära oss göra dörrkransar där stommen består av sly; rönn, björk eller vide. Vi bröt och böjde, bröt sönder, försökte igen och pratade och resultatet blev helt ok.


När jag ändå var igång med att plocka rönnbär till kransen bad jag barnen pyssla ihop några rönnbärsgirlanger till julgranen. Girlangerna hänger nu på tork ovanför vedspisen i köket... i väntan på julen.


2 kommentarer:

 1. Hej!

  Ramlade in på din blogg, men kommer inte riktigt ihåg hur... Insåg efter en stund vems bloggen var, hade nämligen hört ryktas på jobbet att ni renoverat ett gammalt hus. Intressant läsning eftersom vi också har ett gammalt husprojekt som vi bott i snart fem år. Tyvärr har vi inte tagit oss tid att satsa så mycket på odling, men höns har vi haft i några år och nu har vi två får. Det ena ska slaktas och det andra är bara till låns. Lycka till med alla projekt! Vilket härligt kök ni har. Ska återkomma en annan dag och läsa mera. Hälsn. Pia Sj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Vad roligt och vilket fint projekt ni har på gång, vad intressant att läsa!

   Radera