tisdag 21 augusti 2012

Detaljer

Jag älskar att flytta omkring möbler och småsaker, det har jag alltid gjort. Känslan av att få till en bra ommöblering är fenomenal. Det behöver inte vara fråga om att flytta skåp, hyllor och soffor utan det kan räcka med att flytta omkring ett antal småsaker och omgruppera dem i nya formationer.

I och med flytten till Signes hus har mitt behov av placering och möblering verkligen fått härja fritt. På kvällarna vankar jag omkring med stenar, ljusstakar, och ramar och flyttar dem än hit och än dit. Vi har inte köpt en enda ny möbler även om vi har en hel del "nya" möbler och detaljer. Det är sådant som fanns bevarat i huset som nu fått komma tillbaka in i stugvärmen. De allra flesta sakerna har varit i så pass bra skick att det enda som krävts har varit en omgång med skurborsten. Några saker har fått ett nytt lager färg.








2 kommentarer:

  1. Det roligaste är ju att fixa och dona med gamla saker. Plötsligt hittar man flera helt udda saker i samma färgskala och så vips ser det hur bra ut som helst : ) Och så har man så gott samvete, dels för att fina saker lyfts fram och för att nya saker lämnar kvar i butiken. Vad fint!

    SvaraRadera
  2. Det ser så mysigt ut (och snygga stillebenfoton)!
    /A-M

    SvaraRadera