torsdag 1 januari 2015

Vad som komma skall?

2014 flög förbi i ett virrvarr av blöjbyten och undret av att få vara med om en liten persons utveckling, läxläsning, söndagsmiddagar, odling, får-, kanin- och hönsgrejer, husbil, villaliv, temperamentsfulla barn, vedklyvning, målning av 1000 och åter 1000 saker, bastubygge osv osv
I stort ett bra år för oss.

2015 då? Vi har planer. Planer för Signes hus och Smedjebacken.

Vi ska bygga en ny, stabil(are) hönsbur.


Blötsnön tog buren. Vi byggde buren i hast efter att vi hade haft räven på besök och vi var hysteriska. Vi har så mycket rovdjur i knutarna så det känns inte alls aktuellt att låta hönorna ströva fritt på gården längre - tyvärr!

Vi ska komma längre med Thomas verkstad.


Bakom de gröna dubbeldörrarna ska en verkstad inrymmas. I den ska vi ha möjlighet att fixa och dona i värme året runt. Jag har massor med möbler som jag vill få fason på och Thomas har också sina projekt som väntar på ett ställe för att kunna förverkligas.

Vi ska bygga en stenmur av kilastenar.


Det här är vad som är kvar av större arbeten runt huset. I sluttningen ska det sättas kilastenar så att det bildas en prydlig mur. Spärrande isolering är inte så snitsigt att se på.

Vi ska bygga spröjsar på fönstren i kvisten.


Sedan ska vi måla på diverse ställen.
Det här är planerna - får se vad som realiseras.

Ett Gott Nytt År till Er Alla!


1 kommentar:

  1. Fina planer! Och man kan ju alltid fortsätta 2016... ;) fast inte med hönsburen, förstås - DEN är ju ett akut ärende! :D
    Gott nytt år!
    /A-M

    SvaraRadera