onsdag 5 mars 2014

Lite jätte gult

Jag har "gått igång på" gult den senaste tiden. Det började med att min syster målade ett ganska stort skåp gult. Det blev otroligt gult och otroligt fint. Min inredningshjärna fungerar så att när jag ser någonting jag tycker om börjar jag ruva på det som inspirerat mej och flyttar in färgen, formen, mönstret eller vad det nu kan vara i vårt hem, testar idéer på olika platser, provsläpar lite möbler osv, till jag hittar det rätta, sedan kör jag igång på riktigt och handlar färg, målar och står i och njuter eftersom inredning är njutning..

Jag målade ett par stolar gula till det runda köksbordet och nu har jag målat två stolar till och så har jag målat ett litet avställningsbord som står i sovrummet, jätte gula är de. och så hittade jag en liten gul spegel på loppis för 50 cent, den hade gul ram och passar super in i min för tillfället rådande inre inredningsbild.De här stolarna ska användas framför mitt stora fina sy- och arbetsbord som pappa fixar åt mej för tillfället. Bordet kommer att ställas in senare i dag och när det är på plats hoppas jag att sovrummet börjar vara i ok skick. Hittills har vi flyttat in och ut möbler och saker med jämna mellanrum utan att hitta det rätta mixen men hoppeligen nu då!

3 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag tycker gul är en väldigt svår färg att använda eftersom den ofta blir en helt annan nyans än man föreställt sig.

  SvaraRadera
 2. Väääldigt långt från vittvittvittålitesvart! :D
  /A-M

  SvaraRadera
 3. jag gillar också gult, och nu när det är ena tjejens favoritfärg längtar jag efter att få inreda hennes rum :) / Lee

  SvaraRadera