tisdag 25 mars 2014

3 gånger gul lampa

Thomas har renoverat lampor, tre lampor som fanns här när vi köpte huset. Två av lamporna hade sett sina bästa dagar medan den tredje bara var att hänga upp. Han har slipat, målat och bytt lite delar. Nu hänger en lampa i hallen, en i köket och den finaste av dem alla står på mitt pysselbord i sovrummet. Bordslampan är gjord av järn och tung som bara den.
6 kommentarer:

 1. så härliga! / Lee

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt kul att ha hittat till din fina blogg. Den har gett mig helt nya perspektiv på Finland. Spännande!!! Så nära, så likt Sverige men ändå så annorlunda! Att jag hittade hit beror på att jag också bor (sommarbor) i "Signes hus". http://www.frkdill.blogspot.se/2009/04/bara-en-husagare.html
  Inte på långa vägar lika fint som ert, men mycket älskat av sin stolta nuvarande ägare. Och ett fantastiskt komplement till att bo i Stockholm, eller Gröndal som ligger väldigt nära staden, men ändå är sin egen småstad.

  Ska bli spännande att följa alla era fantastiska projekt. Jag är imponerad! (Och min kille håller på att få spader när jag lite på skoj, men ändå inte helt, börjar prata om att "getter är ju mysiga djur, för att inte tala om hur gott det är med getost....)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du hittat bloggen! Min Thomas brukar också få spader till att börja med när jag kommer dragande med en del av mina projekt men om man låter honom vänja sig med tanken en stund brukar det bli så bra så!

   Radera
 3. Hmmmm, UTNÖTNINGSEFFTKTEN sådeles. Nu ska jag prata på med Jonas om mina getter så kanske det landar i att vi kan ha sommarhöns. Min syrra brukar alltid hyra 4 stycken hönor från en hönsbonde i närheten. Det skulle jag också vilja göra.

  SvaraRadera