torsdag 19 december 2013

Wall of fame hos Autios

Vi har skapat en egen wall of fame hemma hos oss. I andan av årets ord "selfie" består väggen av bilder på oss.

Väggen ovanför ingången till hallen och köket, från vardagsrummets sett, har varit vit och tom och jag har funderat hit och dit på vad som kunde passa på väggen. I höstas tog vi 1-års bilder av Ebba och passade samtidigt på att fota hela familjen. Vi tog bilderna hemma eftersom mitt minne av Lina och Emmas 1-års fotograferingar vid fotograf är svettiga. Våra barn har haft myror i kroppen och det var jätte, jätte svårt att få dem att sitta stilla tillräckligt länge. Lina är avporträtterad sittandes i diverse lådor och byttor och på alla bilder av Emma ser ett tränat modersöga att hon håller på att glida iväg från platsen hon var placerad på. Nåja, för att undvika dylika upplevelse bad vi Vincent Westberg komma hem till oss och fotografera oss i vårt naturliga habitat. Det gick så bra och jag blev inte svettig en enda gång. Ebba satt bland sina grejer och donade och märkte inte ens vad som skedde.

Bilderna beställde vi i olika färger och former och de nya bilderna blandades med tidigare foton av Lina och Emma som vännen Linus Lindholm tagit och voilá - väggen ser precis ut som vi vill.
2 kommentarer:

  1. Ah, vad fint! Jag skulle vilja förnya vår wall of fame i ingången, inte minst med tanke på att där nu bara finns foto av den kanin som hunnit dö men inte av den som lever... Men det är lite som det där med skomakarens barn som går med trasiga skor. ;)
    /A-M

    SvaraRadera