tisdag 10 september 2013

Mycket Ebba-säkrat utrymme för ved

Vi förbereder oss för vintern genom att se till att vi har tillräckligt stort utrymme för vedklabbarna framför kakelugnarna. I vardagsrummet har vi skapat utrymme genom att släpa in en kista som vi hade som vardagsrumsbord i vårt första gemensamma hem men som fått fungera som förvaring för gamla skor de senaste åren.

Kistan har fått ny färg - grön - och blivit lite ompysslad och nu står den bredvid kakelugnen och väntar på vintern. Kistan är också perfekt ur en annan aspekt än storleken, den har ett lock och det behövs eftersom familjens yngsta är otroligt rörlig, nyfiken och aktiv och på ved finns det mycket skojigt att pilla på. Jag har en annan återanvändningslösning på gång till sovrummet.I serien Ebba-säkra har pappa byggt en grind till källartrappan. Trappan är brant så grinden är bra att ha på plats även efter att Ebba vuxit upp. Man får faktiskt akta sina steg men så blir det när det är knappt med utrymme.1 kommentar:

  1. Seriös ingenjörskonst, ser jag! :) Det är alltid bra med grindar i huset, inte minst med tanke på hur viga gubbarna blir när de är för lata för att öppna... :D Och SNYGG vedförvaring!
    /A-M

    SvaraRadera