måndag 6 augusti 2012

Flyttvecka

Jaha, den här veckan är det alltså meningen att vi ska ta våra pinaler och köra dem från Jungsund till Iskmo - och det ska nog gå, men klart kommer det inte att vara. Vi ser ändå stora fördelar med att bo på ett ställe och vara alla tillsammans på en och samma adress. Nu arbetar Thomas sena kvällar i Iskmo medan jag är hemma med flickorna och det blir slitigt i längden att köra av och an och att befinna sig på två olika ställen hela tiden.

Pappa spikar lister, han har hållit på ett antal dagar kan jag säga, men nu börjar de vara på plats. Fönstren är tvättade av mamma, jag har tvättat mellandörrar och kakelugnarna och så har vi numera el uttag på nästan alla ställen och ett elskåp inomhus. Ikväll sätter Thomas fast de sista uttagen. Vi hade tänkt köpa uttag och lampbrytare i retrostil men när vi jämförde priser blev det inte så. Vi köpte vanliga vita dosor som Thomas har slipat och målat med en matt, mörk färg. De blev jätte bra.

Vi måste få tag i flyttlådor. Vi har tre små lådor som vi kört lite smågrejer i men om vi fortsätter i den här takten håller vi på fram till julafton. Meningen är att den STORA FLYTTDAGEN är på lördag. Familjen är alarmerad - det ska bli så roligt!


2 kommentarer:

  1. Wow! Jättemycket lycka till!
    /Anna-Maria

    SvaraRadera
  2. Bara att träna musklerna inför lördagen då antar jag :). Hoppas dock att det här är sista flytten på väldigt, väldigt länge för oss alla. Vi är annars en ganska flyttande familj...

    SvaraRadera