lördag 28 april 2012

Dagens slit

Just nu är vi alla fyra verkligt friskluftsförgiftade + proppmätta. Vi har varit ute sedan i morse, jobbat och stått i vid Signes. När vi kom hem inleddes grillsäsongen med grillade biffar, fyllda champinjoner med bacon och grillade hela lökar tillsammans med potatisgratäng, gott, gott.

Thomas har grävt plats för dräneringsrör och spikat fast någonting svart på källarens ytterväggar.Jag har sågat, släpat och rivit i träd, buskar och ris.

Resultatet av dagens arbete
Ibland tog vi paus; drack kaffe, limsa och åt sockerkaka.


Vi utforskade stranden där isen håller på att släppa sitt grepp.

I natt sover flickorna över hos mommo och moffa. De ska hålla mommo sällskap eftersom moffa har keikka. Den här kvällen har de verkligen sett fram emot. De ha lämnat in en förhandsbeställning på ischoklad och milkshake. Vardagslyx. Thomas och jag ska försöka orka vara uppe till klockan 10, det blir en utmaning.
/Petra

2 kommentarer:

  1. Så flitigt ni jobbar! Suck med keikka! Bra att det kan glädja nån... ;-) Är det inte typiskt att deras alla spelningar skulle vara JUST NU är vi har som mest?!! Att bo med heltidsjobbande man som bygger och studerar och har lite musikjobb däremellan! Det är en utmaning, men snart juni, juli och augusti! :-)

    SvaraRadera
  2. Härligt härlig dag! :) Håller tummarna för många fler av samma sort!
    /A-M

    SvaraRadera