lördag 31 mars 2012

En lördag hos Autios

En bra lördag!
Vi började med maffig frukost och åkte sedan allihopa till Signes. Vi har en ny trappa, lätt att flytta, styrox är bra på det viset.

Vi fick hjälp med grävarbeten, arbetsfolket hade med egna verktyg.

Jag och barnen åkte hem och pysslade lite.
Jag tog ett loppis-varv. Förde egna saker till Fyndis, jag tycker verkligen om det stället! Hittade helt oanvända skor åt Emma, en jätte fin Puma sportjacka, också den åt Emma. Själv kunde jag inte motstå 8 filskålar för 10 cent styck, i gammalt ofärgat glas. Passar utmärkt nu när jag gör 3 skålar fil varje dag, gott och hälsosamt.


Hemma igen lagade jag och barnen tacos. För första gången bakade jag våra taco bröd själv. Receptet hittade jag i Marthaförbundets häfte "Lätt som en plätt" som man kan printa ut från förbundets webbsidor. Jag har köpt mina sista tacobröd, hädanefter bakar vi dem själva. Salsasåsen gjorde vi också, efter ett recept som Lina hittat i sin en tidning och skrivit av. Lina har tillverkat en hel receptbok som innehåller recept hon hittat och tycker verkar vara goda. Idag har vi förutom salsasåsen också prövat hennes recept på karamellpopcorn och chokladmilkshake - allt smakar gott! Nu njuter vi av lördagen.


1 kommentar:

  1. Härligt! Det är bra med kvalificerad grävhjälp och receptspecialister! :)
    A-M

    SvaraRadera